Jogok
A verseim, regényeim,
az erotikus történeteim,
sehol nem jelentethetnek meg,
nem vihetők el semmilyen szinten!
Csak abban az esetben,
hogyha én magam jelentetem meg!!!!
Szerzői jogvédelem alatt állnak.
Ha valaki a verseim közül, (és csak
kizárólag a versekből

lehet, történetekből nem)
szeretne elvinni a blogjára, oldalára,
csakis az írásos engedélyemmel, és
a hely pontos megjelölésével lehetséges.

Sea Miller
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Szombat, 2024-05-18, 3:00 PM

    Blog

    Nyitólap » 2012 » Február » 9 » Mai második bejegyzés- Angyali szerető
    12:09 PM
    Mai második bejegyzés- Angyali szerető
    Angyali szerető-mai második bejegyzése, nem a fórumban, hanem itt.

    Alex elhúzta a száját.
    Ketie közben arra gondolt, mennyire formásak azok az ajkak és, hogy tudnak csókolni! De miért jönnek ki rajta ennyire kemény szavak? Miért nem érti meg a nyomozó, hogy Reggae mekkora segítséget nyújtana neki?
    - Bent voltam a csecsemőotthonban. Örökbe akarják fogadni a kislányt! Benyújtottam a kérelmemet másnap, amikor odakerült, és most mégis, egy jól szituált, egyedülálló nőnek akarják őt adni. Ha férjhez megyek Alex, akkor viszont enyém lesz a gyerek, mert előnyt élvezek, mint első jelentkező. - Ketie arca kipirult a részletes magyarázkodás közben, a kezeivel hadonászva gesztikulált. Alex jól látta milyen feldúlt állapotban van.
    - Értem, de nem érdekel!- vágta rá a férfi. - Mégis? Ezért kellene a fiamnak egy érdekházasságot kötnie, hogy a nyakába vegye még egy idegen gyerek nevelését is? És pont veled? Az éjjelre emlékszel Ketie, tudod mit csináltunk ugye?- a lány arca lángolni kezdett, a kemény visszautasítás és a megalázottság egy vödör hideg vízként zúdult a lelkére, és egy hatalmas gombóc nőtt villámgyorsan a torkában.
    - És te?- lépett Alex közelebb a fiához, miközben a széles vállairól levette a kabátját majd hanyagul az egyik diószín székre vetette. -Te akarsz megnősülni? Két gyerek lennétek a csupasz semmiben? Etettek ma már?A hűtő tele van félkész ételekkel, a kamra zöldséggel, és délután kettő óra van. Arra nem voltatok képesek, hogy összedobjatok egy ebédet! Felejtsétek el a házasságot, nem engedem meg!
    Ezzel Alex mintha semmi nem történt volna, kezet mosott, majd neki állt előkészülni az ebédfőzésre. - Egy óra múlva eszünk!
    Reggae szemei szikráztak, az arca grimaszba rándult. Az apja zsarnokoskodása miatt, minden porcikája lázadozott.
    - Mi az, hogy nem engeded meg?- kérdezte miközben kikapta az apja kezéből a zacskós cukorborsót, hogy az mindenképpen rá figyeljen.
    - Úgy, hogy nem! Ketie is pincérlány, holnap már az ivóban hordja ki majd a sört. Te pedig tanulsz és fordítasz, nincs időd gyereket pelenkázni!
    - Akkor is elveszem!- jelentette ki Reggae elszántan. - Gyere Ketie, felmegyünk a szobámba, és megbeszéljük a részleteket! – A szőke, nyúlánk, izmos testű férfinak olyan kecses volt a mozgása, olyan puha léptű, akár egy párducnak. Dacosan megragadta a lány karját és elkezdte maga után húzni az emelet felé.


    Kategória: Egyéb | Megtekintések száma: 527 | Hozzáadta: Lea
    Összes hozzászólás: 2
    2 Lea  
    0
    Nemsokára. biggrin

    1 Hektorya  
    0
    folytatást!! könyörgök smile

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Menü
    Statisztika